First time here? Checkout the Frequently Asked Questions!
x

Automatisk eller manuelt forstørrelse af filhåndterings upload

+1 vote
396 views
asked May 3, 2018 in General optimization by Swissdoor ApS (51 points)

Hvis man sælger via Smartwebs webshop løsning, kan det ske at man et tidspunkt laver et katalog over alle sine produkter, eller ens producent som man videre sælger for, laver et katalog af alle deres produkter, og så kan filen nå op over de 100MB hvis der er rigtig mange produkter.

Det er hvad jeg er nået op på.

Jeg har et produkt katalog på 748 sider der fylder 118.6MB, og smartwebs filhåndtering kan ikke uploade den da den overskrider de 100MB, det er lidt træls hvis man har en masse og man så er enten nød til at komprimere den så den bliver mindre (men så bliver kvaliteten på den dårliger) eller man skal fjerne noget information eller billeder fra PDF-filen.

Begge ting er træls, derfor ville det være absolut fantastisk at enten forøger SmartWeb selv størrelsen hvis man når op på over 100MB, eller man kan gå ind i indstillinger og selv bestemme hvor meget ens upload størrelse maks. må være.

Jeg kan sagtens få brug for den, da vores leverandøre forstørre deres produktkatalog hvert år med nye produkter, og skal vi til at komprimere eller slette noget, vil det bruge en masse dyrebar tid, som ellers kunne bruges på andet som fokus på salg.

1 Answer

0 votes
answered Jun 1, 2018 by danjessen (369 points)

Imellemtiden kan du fint linke til et katelog der ligger et andet sted end på SmartWeb systemet. F.eks. i Dropbox. I Dropbox kan du uploade filen og kopiere linket, som du så kan ligge ind på din side med et link eller en knap.

commented Jun 4, 2018 by Swissdoor ApS (51 points)

Det er rigtigt nok, men virker lidt mindre professionelt, dog kan ideen godt bruges!

Welcome to SmartWeb Ideas, where you can suggest features and receive comments from other members of the community.

Pssst.. If you are happy with an answer, don't forget to mark it as "Best answer" to reward people!

532 ideas

145 answers

604 comments

7,957 users

Most active Members
this month:
    Gute Mathe-Fragen - Bestes Mathe-Forum
    ...